foto: Radu Badoiu

 

Cine sunt eu? Oameni care la un moment dat in viata mea mi-au luat mana si m-au dus mai departe spun despre mine:

"“Steluta Popescu sau fotografia umana” - ce sa mai... aveti o abordare care ne cam lipseste in fotografia damboviteana, un registru cu ceva cald si familiar si apropiat in fiecare imagine, o poveste si o abordare grozava, cu suflet si intelegere pentru realizarea unei imagini umane. Minunat." (Dinu Lazar, fotograf, mentorul meu)

“Ceea ce are unic cred ca este modul in care stie sa puna lumina. Nu doar in fotografie, ci in general, in viata. Unghiul din care priveste oamenii astfel incat aceştia ajung sa arate, in mod organic, mai bine. Lumina pe care o daruieste cu o nobila generozitate. Oglinda in care ne face sa ne redescoperim mai valorosi, mai buni si mai frumosi.” (Mirela Nastasache, omul care m-a invatat ca sunt responsabila pentru tot ceea ce se intampla in viata mea)

“A privi pentru a vedea dincolo de evidenta proiectata pe retina este un dar. Si mai rar gasesti un om care sa arate si celorlalti ce a vazut dincolo de privire. Steluta Popescu este artistul care transforma o imagine intr-o lume. Fotografiile sale au viata, respira, spun de fiecare data o poveste si deschid ochii adormiti ai sufletului.” (Alina Epingeac, omul care crede in onestitatea actului artistic)

“Steluta are har… pe langa perfectionismul dus la extrem are un simt artistic de o finete si o eleganta rar intalnita.” (Catalin Savulescu, fotograf, profesionistul care are un raspuns la toate intrebarile mele, omul caruia ii acord toata increderea mea)

 

Am fotografiat pentru:

Guvernul Romaniei (fotograf oficial al Guvernului Ciolos - 2016)

Opera Nationala Bucuresti (fotograf oficial in stagiunea 2018)

Teatrul Mic si Teatrul Foarte Mic

ARCUB

Teatrul pentru Putini

Teatrul Evreiesc de Stat (TES)

Asociatia Platforma Romania 100 (fotograf oficial)

PepsiCo.

Patiseriile Paul

Gerovital Plant

Hard Rock Cafe

Omniasig Vienna Insurance Group SA

Golin Harris Public Relations SA